ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

Σας καλωσορίζουμε στη διαδραστική πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου και επικοινωνίας της καμπάνιας Aegean Islands Like No Other που δημιουργήθηκε για την τουριστική προβολή των Νησιών του Νοτίου Αιγαίου.

 
 

Χαιρετισμός του Περιφερειάρχη

Γιώργος Χατζημάρκος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Σε μια περίοδο έντονων διεθνών αλλαγών και ανακατατάξεων το Νότιο Αιγαίο παραμένει ένα σταυροδρόμι προκλήσεων και ευκαιριών, ένας ισχυρός κρίκος στην παγκόσμια αγορά τουρισμού. Το Νότιο Αιγαίο που υποδέχεται το 25% περίπου των διεθνών αφίξεων και συγκεντρώνει το 30% των τουριστικών εσόδων της χώρας, είναι η Περιφέρεια που θα πρωτοστατήσει τα επόμενα χρόνια, στο δρόμο προς την ανάπτυξη.

Με αυτό ως γνώμονα χαράζουμε τη μετάβαση στη νέα εποχή και βάζουμε στόχο την κορυφή. Τίποτα λιγότερο για την Περιφέρεια με τα ισχυρότερα τουριστικά brands παγκοσμίως, με τα δεκάδες νησιά που δίνουν περιεχόμενο στον όρο “μοναδικότητα”. “Aegean Islands. Like No Other” είναι η ταυτότητα του Νοτίου Αιγαίου!

Η μοναδικότητα των νησιών μας αποτελεί τον πυρήνα της ανταγωνιστικής διαφοροποίησης του τουριστικού προϊόντος και βάση αυτής, χαράζουμε τη στρατηγική μας στις αγορές στόχους.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θέτει στην υπηρεσία των τοπικών κοινωνιών το Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης Τουρισμού. Για πρώτη φορά τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου διαθέτουν την πλέον επιστημονική και πλήρως τεκμηριωμένη βάση, ένα πολύτιμο εργαλείο, για να σχεδιάσουν τη δική τους στρατηγική στον τουρισμό, μέσα από εξειδικευμένες δράσεις και προϊόντα που θα αναδεικνύουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες και μοναδικότητες, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τουριστικής αγοράς.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προσεγγίζουμε τον τουρισμό με τη σοβαρότητα που ταιριάζει στον αιμοδότη της ελληνικής οικονομίας, σχεδιάζουμε το αύριο και το διεκδικούμε με όρους που ταιριάζουν σε έναν πρωταθλητή.

Μας αξίζει η κορυφή.

Το Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης Τουρισμού μας δείχνει τον δρόμο για να την κατακτήσουμε!

 

 Γιώργος Χατζημάρκος

Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Είσοδος στην πλατφόρμα